There's something I can feel when I breathe


Dagens låt:
Jäkligt bra låt helt enkelt. Men verserna slår refrängerna med hästlängder.
Puss

The light of day

Kom nyss hem. Det blev fika hemma hos pappa när jag lämnade av syrran och sen åkte vi förbi kyrkogården och tände lite ljus. Det är så fint, speciellt i Minneslunden.
Shoppingen gick jättebra! Hon var så duktig min lillasyster, 3 timmar bara gå runt och testa kläder, förutom en paus på drygt 45 minuter när vi åt lunch, och hon gnällde inte över att hon var trött en endaste gång.
3 par jeans, 2 tröjor, 1 klänning, 1 diadem, 1 halsband och 1 armband fick hon. Allt passade perfekt.
Älskar dig lillasyster.

Dagens låt kommer lite senare.
Puss

Lillasyster

Idag är en stor dag. Det är första gången jag ska ner på stan med min lillasyster och shoppa. Hon är bara 5 år så hon är nog inte lika uppspelt som jag, men det ska bli så roligt. Hon behöver lite nya byxor och klart att storesyrran ställer upp och åker med och handlar det.
Jag lämnar rapport när vi är hemma igen.
Puss

Top 10

Top 10
Coldplays top 10 bästa låtar, bara för att ryktet går att dom är på väg in i studion igen.

10. The scientist
9. Lost
8. In my place
7. Life in technicolor II
6. Talk
5. Speed of sound
4. Viva la vida
3. Yellow
2. Fix you
1. Violet hill


Work it out

Håll utkik på bloggen under dagen, det är grej som kommer att återkomma varje fredag.
Puss

DJ, blow my speakers up


Dagens låt:
Hur jäkla grym är inte denna låten? I love it.
Puss

Before I let you get away


Ett av favoritbanden och en av favoritlåtarna. Någonsin.
Puss

I can waste my time


Dagens låt:
Vi fortsätter idag igen med Name the pet. Ska bli spännande att höra hela skivan (släpps 4 november), för det verkar lovande. Både denna låten och Sunshine är jäkligt bra.
Puss

Can't ceep my hands


Dagens video:
Ni kan inte ana hur länge jag har letat för att få lägga ut den här låten med rätt video till! Jag menar den har inte funnits på så länge, och så letade jag av en slump nyss och hittade den. Jag är sjukt glad.
Hur som helst. Jag älskar ironin och hur dom antyder till att det handlar om kakor istället för tjejer. Jag älskar låten, den är genialisk. Jag älskar Gym class heroes. Jag älskar The Dream. Jag älskar egentligen inte Hiphop, men so what! Jag älskar videon. Jag älskar nog allt för att dra det kort.
Den här låten hamnar lätt Top 3 över mina favorit låtar i år.
Puss

One love


Nya David Guetta låten. Den är okej, men inte lika bra som When love takes over, men chansen att denna också blir stor är lovande. David Guetta vet hur musik ska göras.
Puss

I got your voice in the background


Dagens låt:
Låten är grym och videon är faktiskt rätt så cool den också.
Puss

In the house of the rising sun


Animals original eller Muse's cover?
Jag föredrar den senare. Jag menar lyssna bara på den, den är genialisk.
Puss

Mitt allt


Finns inte mycket att säga.

Mix

Sitter och väntar på Jonna. Vi ska koreografera klart en dans till vårat projektarbete. Så just nu håller jag på att mixa ihop två låtar, det är lite klurigt men jag ska nog få ordning på det. Hörs senare.
Puss

A girl can take it


Ikväll säger vi godnatt till tonerna av denna.
Kolla in videon säger jag bara, den är outstanding
och låten är så jäkla bra att jag inte med ord kan beskriva det.
Puss


your voice in my ear


Dagens låt:
Helt underbar låt.
Puss

Så nära får ingen gå


Troligen en av dom bästa låtarna Kent har kommit med. Jag. Älskar. Den.
Puss

MD


Behöver inte motiveras.
Puss

Fear

Mina två bästa kompisar kommer över hit om en dryg timme så ska vi kolla skräckfilmer hela kvällen och natten. Vi träffas inte lika ofta sen vi började på olika gymnasier så därför håller vi extra hårt på traditionerna, för såhär har vi gjort i säkert 5-6 år nu. Kommer bli grymt kul hur som helst. Men förvänta er inga fler inlägg från mig idag, sorry. Men vi hörs imorgon igen.
Puss


As if you have a choice


Dagens låt:
Dom flesta har nog hört Leona Lewis cover. Men som man säger, originalet är alltid bäst. Och denna är inte bara bäst, den är överlägsen. Tyvärr gick det inte att lägga in videon, men kolla gärna på den här, den är också helt underbar på något underligt sätt.
Puss

Förresten, har ni testat att sjunga denna på Singstar, eller ja sjunga den överhuvudtaget? Det är ingen lätt match, och ja, det säger väl det mesta om hur svår den är att sjunga. Fantastisk sångare har dom med andra ord.

Städa

Nu ska jag lyssna på Pang prego och städa mitt förskräckligt stökiga rum.
Hörs. Puss

Hide & Seek


Skickligt sätt att använda Hide & Seek på. Brukar ha svårt för när man blandar ihop låtar såhär, men det här är bra.
Puss

Jamie


Jag såg denna för kanske en månad sen och ni har säkert också sett den. Men jag måste bara få det sagt. Han är helt fenomenal! Jag menar jag får rysningar från första tonerna han tar, sån fantastisk röst. Och bara det att han får publiken OCH juryn att sjunga med, det är helt otroligt. Det är vad jag kallar riktig en artist och performer. Tänk om man kunde få se såna här artister i Idol också, då skulle jag kanske börja bli imponerad. Amazing!
Puss

Högskoleprovet

Äntligen hemma från Högskoleprovet! Är så nervös nu för facit kommer ut när som helst, så väntar med spänning nu så att jag får rätta! ÅH, vet inte var jag ska ta vägen. Hörs sen.
Puss

So we ceep on waiting


Dagens låt:
Jag vet inte riktigt vad jag egentligen tycker om John Mayer. Han gör bra musik men på nåt sätt känns det så förutsägbart. Men hur som helst, denna låten är väldigt bra även om det är några år sedan den kom nu.
Puss

When autumn leaves starts to fall

ÄNTLIGEN HÖSTLOV!


It's time for you to see yourself


Dagens video:
Låten var överlägsen det mesta som släpptes i somras samtidigt som denna började spelas på radio. Videon är minst lika bra som låten, jag menar verkligen det, den är genialisk.
Måste tillägga att Mando Diao tillsammans med The Hives är Sveriges coolaste band.
Puss


Where fashion sits


Nyinspelad version av originallåten från 1929.
Grym låt, men videon är sämst så därför lägger jag den inte här på en gång.
(klicka på bilden)


PP

Fasen vad kaxig jag ska vara ibland. Hade feber imorse men tänkte att en dag i skolan det klarar jag, käkade 2 ipren och kände mig piggare så jag drog iväg. Dagen gick och jag fyllde på då och då med ipren när jag skulle. Ja, bara för att jag är så jobbig ibland så får jag nu sota för det. Mår riktigt dåligt och måste plugga. Ja, vad ska jag säga, jag börjar nästan bara skratta åt mig och min naivitet ibland,haha.

Pluggar som sagt nu och lyssnar på podversion av Pang Prego, så ska fortsätta med det. Vi hörs lite senare.
Puss

Would'nt mind it if you were by my side


Godnatt världen, ses imorgon.
Detta är förresten bandet som för kanske 5-6 år sedan fick mig förälskad i brittiska band.
Keane kommer alltid att ha en speciell plats i mitt hjärta.


This oneway system it ain't paradise


Dagens låt:
Hard-Fi - Suburban knights. Behöver jag säga mer än att låten är min ringsignal på mobilen för att förklara min kärlek till dem?
Puss

Högskoleprovet

Så, bara för att jag är sjuk betyder inte att jag inte kan plugga. Så det har jag gjort idag, till högskoleprovet och NkB som jag har prov i på torsdag. Högskoleprovet känns sådär alltså. Det känns grymt tills det är dags att rätta, haha, men det blir bättre resultat för varje gång i alla fall. Alltid något.
Kör en dagens låt om ett litet tag.
Puss

Take a good look

Hann aldrig lägga in någon dagens låt igår, jag somnade helt enkelt, haha.
Stannade hemma från skolan idag, mår inte så bra så det var nog ingen dum idé. Men har sovit drygt 12 timmar inatt så känner mig faktiskt redan bättre, så det blir skolan imorgon i alla fall.

Sitter och lyssnar på denna. Är inte hennes klänning helt underbar?

Puss

Feber

Har varit i huvudstaden hela dagen idag. Med feber och sprängande huvudvärk, så jag mår väl som jag förtjänar nu. Var på studiebesök på Danshögskolan och Balettakademien, det var kul men jag är ännu mer säker nu på att jag absolut inte vill fortsätta med dansen efter gymnasiet. Men har man dansat i 15 år så är väl det naturligt, skulle jag tro.
Nej, jag ska nog vila lite mer nu. Slänger in dagens låt om ett tag.
Puss

Strange things I saw


Tack för en bra dag.
Godnatt, vi hörs imorgon.


Standing on the shore


Dagens låt:
Bara för att jag älskar Empire of the sun. Denna låten är verkligen speciell, på ett bra sätt.
Puss

i-landsproblem

Söndagar är hopplösa! Jag vet aldrig vad jag ska ha på mig för kläder. Helt otroligt, varenda jäkla söndag! Vet inte ens om jag vill ha kjol eller jeans, converse, boots eller klackar, tröja eller kofta. Alltså, seriöst, hur svårt kan det vara? Nej, jag ska försöka hitta något, ska ner på stan om någon timme så jag lär ju bestämma mig snart.
Puss

Would you tell us that you're okey


Denna är utan någon tvekan min favorit låt med Michael Jackson. Låten är så jäkla bra och videon... ja, videon. Det finns inte mycket att säga. Kolla dansen liksom! Den är grym. Den här videon tillsammans med Scream har nog faktiskt bäst dans. I love it!
Puss

If you love me won't you let me know


Säger godnatt till tonerna av denna.
Ses imorgon.


You're trying hard to breath


Dagens låt:
Bara för att det är den bästa låten av TV on the radio och den gjorde min vår och sommar lika mycket som Empire of the suns We are the people. Älskar denna låten lika mycket nu och kommer göra en lång tid framöver!
Puss

71

Sitter och pluggar och lyssnar på radiosporten.
Puss


Heja HV!


I have done it before and I can do it some more

Det blev sent igår, men det är det värt när man är med bästakompisarna. Alla var så trötta att det emellanåt att vi bara satt och skrattade så att vi grät åt nästan ingenting, haha.
I alla fall, har redan hunnit plugga lite sen jag gick upp och ska fortsätta om ett tag, ska bara äta frukost först. Det är mycket som ska göras.
Puss


 En av mina favoriter med Hives.
Man blir aldrig besviken när de kommer med nytt material.
(klicka på bilden för att höra låten)


Stay with me, honey


Dagens låt:
Det finns nog faktiskt ingenting som jag inte älskar med den här låten.
Puss

Godmorgon

Godmorgon alla glada!
Dagens planer: Sam A, Svenska B, Nutida konst, träning med tjejerna, vara kvar på dansskolan, kanske bowla med kompisarna. Vi får se hur det utvecklar sig. Nu ska jag fixa klart mig innan jag drar till skolan.
Puss

And I came to hit the floor

Fick igång spotify till slut, men det var inte helt lätt. Hur som helst, nu ska jag iväg på träning och dansa till denna. Hur skön låt som helst. Presenterar dagens låt när jag kommer hem igen. PUSSAR

SPOTIFY

Spotify vill inte fungera! Jag för panik snart..!

Honey, I'm gonna make it out alive


Dagens video:
Har inte sett filmen, men videon är rätt så jäkla cool. Och Maja Ivarsson, Travis McCoy, Gabe Saporta och William Beckett är en riktigt skön blandning av sångare. Sen är det ju rätt kul att både Samuel L. Jackson (som har huvudrollen i filmen) och Pete Wentz dyker upp i denna videon. Texten är väl sådär bra, men som sagt, videon är kick ass cool.
Puss

I seek you out


Ni känner säkert igen denna låten från Twiligt.
Jag tycker tyvärr att den filmen förstörde fler låtar än vad den bidrog till att göra dom bättre.
T.ex. en av mina favoritlåtar; Supermassive black hole, det gjorde så ont i mig när den var med där,
jag hatade det. Samma med denna låten, den är fantastiskt bra, men Twilight gjorde den ingen tjänst.

Puss


Men vad var det dom sa


Dagens låt:
Andreas Grega har en grymt skön röst. Låten är utan tvekan en av dom bästa svenska låtarna i år. Videon är rätt härlig också, sommar nu tack.
Puss

We will not know

08.20-16.40, det är vad jag kallar lång skoldag. Men när jag kom hem så låg det ett fantastiskt armband i ett paket till mig som jag beställde för några veckor sen. Nu sitter det alltså på min handled som ett smäck. Visar bild senare, när jag tar mig tid att ta en bild.
Hörs senare. Puss


Vi är förlorade, vi två


Godnatt världen, vi ses imorgon


Baby, there's a shark in the water


Dagens låt:
Av den enkla anledningen att jag älskar den.
Puss

PANG PREGO

Det finns bara ett enda radioprogram som är värt att tipsa om. Pang Prego i P3, överlägset det bästa som har sänts, sänds och kommer att sändas i radio. N Å G O N S I N !
Puss

4 3 2 1 Go baby go baby go

Gårdagen blev lång. Jag gick upp 05.30, var på tävling hela dagen och sen när jag väl kom hem var det bara att svida om och åka till Alex. Kom hem runt 01.30 och somnade nog på en gång. Och så sov jag bara till 9 nu imorse, kommer vara dödstrött ikväll, haha.
Så discotävling. Jag tävlar ju inte längre, men jag var lagledare igår. Man dansar ju till remixer och dance musik i discon, så man blir ju lite lätt trött efter att ha hört det dunkandet i ungefär 10 timmar i ett svep, men men, det är roligt så jag ska inte klaga.
Puss

When you were young

Det är fredag och dags för en partylåt. Här är mitt tips för ikväll:


Behöver jag säga nåt? Den är i en klass för sig.

Så varför sitter jag då hemma en kväll som denna? Kollar Skavlan med familjen, haha. Nej då, så illa är det inte. Jag ska vara lagledare på en discotävling imorgon vilket betyder att jag ska gå upp runt halv 6 imorgonbitti. Men imorgon kväll så!
Ska nog lägga mig snart, det blir en lång dag imorgon.
Puss

Oh, this town kills you when you're young


Dagens låt:
Originalet med Broder Daniel är grym, men Annas cover är något utöver det vanliga. Den är underbar! Men det är väl BD jag ska tacka för texten. Underbar låt, hur som helst.
Puss

tear the floor up, up, up

Vaknade för drygt en timme sen av mig själv och har hur ont som helst i nacken och som pricken över i så har jag ett vackert blåmärke på höger axel, haha. Efter dansen igår kväll antar jag. Vi tränade våran dans, det är med bakåtkullerbyttor och snurrar på golvet och mycket "ryck" med huvudet, modern jazzdans förstår ni. Vi dansar till denna. Hur som helst, det är bara på med värmekudde så ska vi se att det blir bättre.
Nu startar vi den här dagen.
Puss

För visst känns det som att kärleken väntar utanför


Tack för idag, hörs imorgon. Godnatt.


Then love until we bleed


Dagens låt:
Behöver väl egentligen inte förklara varför denna blir dagens låt? Kleerup är ett geni och detta är hans bästa låt. Lykke Li är lika bra som hennes namn är coolt, riktigt jäkla bra med andra ord. Låten är grym, och lyssna bara på texten, omöjlig att inte tycka om.
Puss

SOVMORGON

Efter träning, dusch och mat är jag nu redo att slänga in ett inlägg. Jag börjar 13.00 imorgon och slutar 14.30, det är rätt okej. Notera att det är min första sovmorgon sen skolan började den 24 august, börjar 08.00 varje dag annars. Så jag ska bara njuta över att kunna ta det lugnt.
Ska kolla lite TV nu, sen så visar jag dagens låt efter det.
PUSS

This time baby, I feel bulletproof

Nyklippt.
Att vara nyklippt måste vara en av dom bästa känslorna som finns. Håret blir så luftigt och lätt och fint, jag älskar det. Klippte nästan 1 decimeter idag, så nu är det strax nedanför axlarna. Mitt hår växer som ogräs, men nu är jag super nöjd! Tycker mer om att ha det kortare, passar mig bättre. Slänger in en bild sen nångång.
Nej, nu ska jag äta lite mat sen ska jag iväg på träning. Har redan dansat 4 timmar idag, men man kan ju aldrig dansa för mycket, hehe.
Hörs senare.
Puss Puss


Do I have to fall asleep with roses in my hair


Godnatt, vi hörs imorgon


Grey's

Jag vill inte behöva gråta varje gång jag tittar på Grey's, men det är smått omöjligt att inte göra det numera. Åh, vad jag saknar George,

I got this problem


Dagens låt:
Om jag ska lägga in en hiphop/r&b låt står denna först i kön. Och klart att jag borde lägga in det.
Gym class heroes förändrade min syn på hiphop på alla sätt. Jag älskar beaten, humorn i deras texter och låtarna. Videorna är klockrena och jättebra, alltid, speciellt Cupid's chockehold, The queen and I och denna. Tyvärr finns inte Cookie jar videon med ljud på youtube, vilket är sämst, hade velat visa den.
I alla fall, detta är min favorit med GCH, den fungerar jämt.
Pussar

You have never seen us the way I do


Den här videon är i mitt tycke den vackraste och bästa svenska videon som någonsin gjorts. Eller ja, jag kan nog faktiskt inte riktigt komma på någon annan video av alla existerande som faktiskt är bättre. Låten är genial, texten är genial och artisterna fantastiska.
Puss

You never seem to know when to stop

Idag har jag dansat och koreograferat. I 8 timmar. Inte undra på att jag är helt slut nu, haha. Men dagen har vart grymt rolig så jag klagar inte. Har faktiskt ingenting att plugga idag heller, det är ju ganska skönt det i alla fall.
Ska slänga in lite låt tips senare, hörs.
Puss


Jag älskar modern dans!
(Inte jag på bilden)


I can't do well when I think you're gonna leave me


Älskar denna låten och den kommer förevigt att påminna mig om sommaren 09.
Godnatt och sov så gott, ses imorgon.


She's a maniac on the floor

Har dansat hela eftermiddagen idag och är helt slut. Jag och en klasskompis skulle lära ut en egenkoriograferad dans som ska användas på Öppet hus på skolan den 14 november. Den blir skit bra, men det tar på krafterna att försöka lära 21 personer en dans. Men det gick bra tillslut och det kommer bli grymt bra när det väl är dags.
Imorgon är det danssalarna som gäller mellan 09.00 och 17.00. Tro mig, onsdagarna är lite små jobbiga. Just för att jag ska koreografera hela dagen imorgon också så kommer alla krafter jag ha gå åt. Så ska sova om inte så länge, men jag ska slänga in nattens godnatt sång också innan. Så hörs om ett litet tag.
Puss


Avslutningsdansen på våran dansföreställning från ettan.
Har kläderna på mig från när vi hade dansat till Maniac.


Im going in for the kill


Dagens låt:
Finns inte mycket att säga om den här låten. Den är så speciell att antingen gillar man den eller så gillar man den nog inte. Jag älskar den i alla fall. La Roux är galet cool och hennes Bulletproof är en av mina favoritlåtar. Men denna är dagens låt dels för att beaten i den är grym och texten är så genomtänkt.
Puss

don't tell me

Sitter och klipper musik till projektarbetet. Det är inte helt lätt alltid, men det blir nog bra förr eller senare. Får nog inte skriva vilken låt det är, då det ska vara ett jäkla hemlighetsmakeri runt det här, så det är väl bara att acceptera. Ska väl fortsätta nu, presenterar dagens låt lite senare.
Puss

What if I say I'm not like the others


Bara för att den här videon är så helvetiskt bra. Bandet är grymt och låten genial. Det blir sällan mycket bättre än såhär.
Lyssna bara på sticket, efter andra refrängen och tills den är slut. Jag ryser. Sticket och till slutet är ofta det som gör en hel låt. Den här låten är ett praktexemplar, SÅ JÄKLA BRA!
Puss

You can't say no to me


Detta blir kvällens vaggvisa. Godnatt och sov så gott.


It makes me smile

Den här dagen har vart så jäkla bra! Kanske av den enkla anledningen att jag och Frida imorse när vi cyklade till skolan bara bestämde oss för att inte gnälla på något, inte lyssna på något gnäll och inte låta något vara dåligt. Eller ja, det enda som fick vara dåligt det var vädret, men inte ens det var särskilt dåligt! Den enkla bra inställningen gjorde min dag, ska tänka så varje dag. Blir så trött på mig själv av att höra mitt gnäll ibland, och jag blir inte gladarare av att höra andras gnäll. Hädanefter ska jag somna med ett leende på läpparna, och vakna på samma sätt. Slut gnällt för min del.
Puss


I do what I gotta do


Känns ju lite falskt att ta denna som dagens låt när jag lyssnar galet mycket på Töntarna just nu, men hade tänkt den här som dagens låt hela dagen fram tills det jag hörde just Töntarna. Så so what, den här låten är galet cool och bra! Hoppas ni gillar den lika mycket som jag. Nu ska jag lyssna vidare på Kent.
Puss

Villkorslös

Har bott i danssalen idag i skolan. Är helt slut nu, men det gör absolut ingenting.
Sitter och bara njuter till Töntarna, den växer för varje gång den börjar om (står på repeat), jag är rent ut sagt så lycklig att jag inte riktigt vet var jag ska ta vägen. Först nytt album med Muse och sen nu med Kent, det är inget annat än en toppen höst det här. Men snälla, ge mig 6 november nu på en gång!
Hörs senare, har ju en dagens låt att presentera.
Puss


Jag tror stenhårt på din plan




Jag vill ha 6 november nu!


You know I love you so


Säger godnatt i och med detta, hörs imorgon.
Puss


Surface To Air


Vore det inte för den enkla anledningen att dessa fantastiska skapelser kostar 240 pund så skulle dom redan vara på väg hem till mig.

Ta å titta på mej, mej, mej


Måste erkänna att jag faktiskt aldrig trodde att jag skulle lägga upp en låt med The Ark, men detta är ju egentligen en låt av Nationalteatern från början. Har inget emot The Ark, dom har gjort en del bra, men dom tillhör inte dom jag vanligtvis lyssnar på. Den här låten är hur som helst, rent ut sagt ,hur jäkla bra som helst!


Hard to beat

Är nu hemma igen efter att ha vart ute på lite äventyr. Har en del att plugga (dans och engelska) så jag slänger in dagens låt när jag känner att jag behöver en plugg-paus.
Ha det gött.
Puss

Another promise, Another scene


(klicka på bilden för att höra låten)


Go baby go

Den här dagen kan jag inte klaga över alls. Hur skön som helst. Jag har koreograferat till projektarbetet, vilket kommer bli hur bra som helst. Älskade HV71 vann över Timrå med 6-4. Jag har på allvar upptäckt en grymt skön cover, som får bli dagens låt imorgon, vilken det är får ni se då helt enkelt. Ja, jag vet inte om det var så mycket mer som är sådär jättebra men jag har en sån där nöjd känsla i kroppen bara av att det här var en bra dag.
Pussar till er alla och tack för en fantastik första dag här på bloggen.


Men ingen är där


Den här låten är låten som ändrade mitt liv. Den fick mig att på allvar börja uppskatta genial musik, den fick mig att tänka på texternas betydelse och den gjorde mig till en annan människa. Den var början av mitt nya liv, den ändrade allt. Jag älskar den mer än någon annan existerande låt och kommer så alltid göra.

Jag önskar att du var här
men ingen är där
när jag vänder mig om


Dagens låt

Jag är ingen modebloggare och kommer aldrig att bli, jag tycker att det finns tillräckligt med modebloggare så jag behövs inte till det. Mode, dans, sport och musik är mina största passioner. Jag kommer därför att ha "Dagens låt" istället för typ "Dagens outfit". Jag är en superpassionerad musikälskare, det gäller främst indie, britpop, punk och rock. Brinner starkt också för svenska artister som Kent och Håkan Hellström. Ni kommer märka att det ändå kanske är ganska varierat av det jag kommer presentera.
Första dagens låt kommer under dagen.
Hope you like it.
Puss


Mode och musik går hand i hand, dansa gör man till musiken och sport... det älskar jag bara ändå


dance is not what i do, it's who i am

Solen slutade skina ungefär efter att jag publicerat förra inlägget, haha. Surt, men men... då kan jag sitta inne idag med gott samvete. Jag har bestämt mig för att strunta i att städa rummet idag, istället tänker jag koreografera till projektarbetet, bra mycket roligare!



Ska visa min lilla plan lite senare. Men tills dess, ha det bra.
PUSS


Socker

Godmorgon alla glada!
Solen skiner och jag har sovit 9 välbehövliga timmar, skönt.
Har ingenting planerat den här helgen, det är underbart. Kanske borde jag städa mitt rum, men kommer jag på nåt roligare att göra kan jag skjuta upp det till i veckan istället, det är liksom inte hela världen.
Nu ska jag äta nån slags frukost och se vad den här dagen bär mig.
PUSS

PS. Har en grej på g, visar det lite senare

Nothing negative

Är så jäkla trött på alla negativa människor i världen. Kom igen, livet är för kort för att vara arg och sur dagarna i ända. Här tänker jag skriva precis som jag vill, hur jag vill och vad jag vill men bara positivt, för jag är väldigt positiv av mig.
Mer imorgon.
Puss Hanna


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0